Καλως Ήρθατε στο πρώτο ολοκληρωμένο ηλεκτρονικό κατάστημα Ζαχαροπλαστικής στην Ελλάδα. Το ηλεκτρονικό κατάστημα έχει προετοιμαστεί με αγάπη και είναι βασισμένο σε εμπειρία 40 και πλέον χρόνων στην ελληνική αγορά. Σκοπός του είναι να βοηθήσει τις αναζητήσεις σας για όλες τις εκδηλώσεις που θέλετε να υλοποιήσετε. Όλα μας τα προϊόντα είναι φρέσκα και ετοιμάζονται  κατόπιν παραγγελίας. Για τον λόγο αυτό η χρήση του eshop και οι παραγγελίες χρειάζονται να γίνουν 2-3 μέρες πριν την επιθυμητή ημερομηνία.

Στο Eshop θα βρείτε λύσεις για τούρτες γενεθλίων θεματικές (περίσσοτερα από 1000 σχέδια), μεζεδάκια, catering, γλυκά βάπτισης και τούρτες γάμου καθώς και όλη η γκάμα των γλυκών που πρέπει να υπάρχουν σε ένα κλασσικό ζαχαροπλαστείο. Αναλαμβάνουμε την προετοιμασία της παραγγελίας σας όσο και την παράδοση στον χώρο και χρόνο που επιθυμείτε. Πρωταρχικό μας μέλημα είναι η ικανοποίηση και η εξυπηρέτηση σας. Μπορείτε να στείλετε γλυκά σε αγαπημένους σας σε όλη την Αθήνα, να προετοιμάσετε με το πάτημα ενός πλήκτρου τα γενέθλια του παιδιού σας, το πάρτυ σας ή να εξασφαλίσετε τα γλυκά της βάπτισης ή του γάμου σας μέσα από μια τεράστια ποικιλία επιλογών.

Για την παροχή της καλύτερης καταναλωτικής εμπειρίας στους πελάτες μας όλα τα γλυκά του Ζαχαροπλαστείου Lateau που υπάρχουν στο eshop μας έχουν ενσωματωμένη έκπτωση 20% σε σχέση με τις τιμές λιανικής στο κατάστημα. Με αυτό τον τρόπο μπορείτε να παραγγείλετε χωρίς τον κόπο της επίσκεψης στο σημείο και να βγείτε ωφελημένοι πολλαπλά με τις παρεχόμενες εκπτώσεις.

Σύντομα μέσω του δικτύου διανομέων μας θα είναι εφικτή η αποστολή γλυκών σε όλη την Ελλάδα με ασφάλεια και αξιοπιστία.

Προτεραιότητα μας είναι η ικανοποίηση σας και η προσφορά γλυκών ασύγκριτων σε ποιότητα, γεύση και εμφάνιση.

Ότι και αν έχετε σκεφτεί ζητήστε το μας και θα γίνει πραγματικότητα!

Καλές αγορές!

Εκ της διευθύνσεως

0
lateau-logo-2

e-shop:  24/7
Παραδόσεις e-shop: 09:00 – 21:00 / Δευτέρα έως Κυριακή

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: 08:00 – 22:30 / Δευτέρα έως Κυριακή
Διεύθυνση: Πανόρμου 101, Αμπελόκηποι 11524, Αττική

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 83232602000

…γεύσεις που δεν περιγράφονται με λόγια! 

© LATEAU PATISSERIE