Γλυκά Vegan

Γλυκά Vegan Ζαχαροπλαστείο Lateau

Το κίνημα του Βεγκανισμού προωθεί πρακτικές, τρόπους διαβίωσης και διατροφής με σεβασμό στο μέτρο του εφικτού στα δικαιώματα των ζώων και ειδικά όσον αφορά τον αποκλεισμό πράξεων βίας.

Με βαση τις αρχές των Vegan ολοένα και περισσότεροι άνθρωποι επιδιώκουν την απομάκρυνση από την διατροφή τους της κατανάλωσης ζώων και ζωικών παραγώγων.

Το Ζαχαροπλαστείο Lateau με πλήρη συναίσθηση αυτής της τάσης και με γνώμονα το καλό της κοινωνίας και του πλανήτη εντάσσει στο ρεπερτόριο του μοναδικές γευστικές επιλογές vegan.

Δοκιμάστε τις Μπάρες Brownie vegan, τα vegan τρουφάκια και τις vegan πραλίνες με κακάο, την vegan τάρτα σοκολάτας, την vegan μους λεμόνι με παντεσπάνι και τα λαχταριστά φρεσκοψημένα vegan μπισκότα με κομμάτια σοκολάτας.

Όλα τα vegan γλυκά μας παρασκευάζονται με μεράκι και τις πιο άρτιες συνταγές διασφαλίζοντας υψηλή διατροφική αξία συνδυασμό με αξεπέραστη γεύση. Ακόμη και χωρίς την χρήση κανενός ζωικού παράγωγου τα vegan γλυκά μας είναι νόστιμα, λαχταριστά και εύγευστα αφήνοντας ικανοποιημένους ακόμη και τους πιο απαιτητικούς πελάτες.

Είναι διαθέσιμα κατόπιν παραγγελίας και σε συγκεκριμένες ποσότητες. Αν υπάρχει αλλεργία ή γενικότερη επιθυμία γνώσης των διατροφικών στοιχείων των γλυκών μας μπορούμε να σας τα αποστείλουμε.

Vegan Γλυκά Lateau. Η απόλυτη απόλαυση.

0
lateau-logo-2

e-shop:  24/7
Παραδόσεις e-shop: 09:00 – 21:00 / Δευτέρα έως Κυριακή

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: 08:00 – 22:30 / Δευτέρα έως Κυριακή
Διεύθυνση: Πανόρμου 101, Αμπελόκηποι 11524, Αττική

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 83232602000

…γεύσεις που δεν περιγράφονται με λόγια! 

© LATEAU PATISSERIE