Το Ζαχαροπλαστείο Lateau ιδρύθηκε το 1986 από τον Δημήτρη Μ. Γαλανάκη φημισμένο τεχνίτη της σοκολάτας και άριστο σοκολατοποιό. Από τότε μέχρι σήμερα οι ίδιες συνταγές και η ίδια τεχνική ακολουθούνται προκειμένου οι πελάτες μας να απολαμβάνουν σοκολατάκια αριστουργήματα σε πολλές γεύσεις και παραλλαγές. Δοκιμάστε τα εμβληματικά σοκολατάκια μας με καβουρδισμένα αμύγδαλα, το πορτοκάλι, το κάστανο, το δαμάσκηνο με ενσωματωμένο καρύδι, τις πραλίνες γάλακτος, τις τρούφες, τα κοχύλια με τρίχρωμη σοκολάτα, τις μαργαρίτες και φυσικά τις αξεπέραστες και μοναδικές μάντολες με καραμελωμένο ξηρό καρπό. Τα σοκολατάκια διατίθενται σαν κουτί μιξ σε 2 μεγέθη, μεγάλο και μικρό. Απόλαυση που μένει χαραγμένη στην μνήμη. Σοκολατάκια για όλες τις ώρες της ημέρας και για όλες τις εποχές. Μόνο στο Ζαχαροπλαστείο Lateau και μόνο με σοκολάτα ΙΟΝ ελληνική με την υψηλότερη περιεκτικότητα σε κακάο.
Αυτός ο ιστότοπος χρησιμοποιεί cookies για να σας παρέχουμε την καλύτερη δυνατή εμπειρία χρήστη. Οι πληροφορίες των cookies αποθηκεύονται στο πρόγραμμα περιήγησής σας και εκτελούν λειτουργίες όπως η αναγνώρισή σας όταν επιστρέφετε στον ιστότοπό μας και βοηθώντας την ομάδα μας να καταλάβει ποια τμήματα του ιστότοπου μας θεωρείτε πιο ενδιαφέροντα και χρήσιμα.