Απεριόριστα γυκά για 3 μήνες!!!

Ετοιμαστείτε να κάνετε τη ζωή σας ακόμα πιο γλυκιά, απολαμβάνοντας απεριόριστα γλυκά για τους επόμενους τρεις μήνες στην πιο τρελή προσφορά που έγινε ποτέ! Το ζαχαροπλαστείο Lateau, στο οποίο θα βρείτε την μεγαλύτερη ποικιλία σε γλυκά υψηλής γαστρονομικής αισθητικής, σας προσφέρει όσα γλύκα μπορείτε να αντέξετε! Απεριόριστα γλυκά για τρεις μήνες!


Αγοράζοντας το κουπόνι προσφοράς από το happydeals.gr αξίας μόνο 250 ευρώ από 1800 ευρώ μπορείτε για 3 μήνες, να αγοράζετε καθημερινά, ό,τι γλυκά επιθυμείτε μέχρι την αξία των 20 ευρώ ανά ήμερα. Μέσα στην περίοδο διάρκειας του κουπονιού που περιλαμβάνει μεγάλες εορτές, αργίες ακόμα και την περίοδο των Χριστουγέννων, αγοράζετε καθημερινά γλυκά που αγγίζουν μέχρι και την αξία των 1800 ευρώ, μόνο με 250€. Απεριόριστα γλυκά για τρεις μήνες!


Σκεφτείτε μόνο πόσες γιορτές υπάρχουν μέσα στους επόμενους μήνες και συμπεριλάβετε ακόμα τα Χριστούγεννα, την Παραμονή της Πρωτοχρονιάςγενέθλια-δικά σας ή των παιδιών σας- που μπορεί να υπάρχουν, την ονομαστική σας εορτή ή του αγαπημένου σας. Με την αγορά αυτού του μοναδικού στα χρονικά κουπονιού, ξενοιάζετε από κάθε άγχος και κερδίζετε 1550€!


Στο ζαχαροπλαστείο Lateau θα βρείτε μία τεράστια ποικιλία σε γλυκά, τούρτες, πάστες, κεράσματα, παγωτό, παγωτίνια, σιροπιαστά, μπισκότα, κέικ, τούρτες γενεθλίων, σοκολατάκια, όλα στη διάθεση σας να τα δοκιμάσετε και να τα χαρίσετε. Την περίοδο των Χριστουγέννων μην ξεχνάτε τα κλασσικά μελομακάρονα, κουραμπιέδες, τσουρέκια, και φυσικά την παραδοσιακή βασιλόπιτα. Μπορείτε να επιλέξετε ό,τι και όσο θέλετε, δεν υπάρχει κανένας περιορισμός σε είδος.


Σε αυτό το υπέροχο ζαχαροπλαστείο θα βρείτε τις πιο νόστιμες τούρτες γενεθλίων με ζαχαρόπαστα, σε μια τεράστια ποικιλία σχεδίων όπως: superman, spiderman, κουνελάκι, ποντικάκι, αγελαδίτσα αλλά και επώνυμα τσαντάκια, playstation4 και άλλα. Φυσικά και τα σχέδια της επιλογής σας μπορούν να γίνουν πραγματικότητα, από τα χέρια των ταλαντούχων τεχνητών ζαχαροπλαστικής του Lateau. Απεριόριστα γλυκά για τρεις μήνες!


Για τις καθημερινές σας αγορές θα βρείτε μπανόφι, μιλφέιγ, προφιτερόλ, lemonpie, cheescake, πραλίνες, σιροπιαστά, τάρτες, τρούφες, βουτήματα, παγωτά σε μοναδικές γεύσεις και πολλά, πολλά άλλα! Απεριόριστα γλυκά για τρεις μήνες!

Τέλος, μην παραλείψετε να δοκιμάσετε την απίθανη τάρτα σοκολάτα αλλά και τις τούρτες του καταστήματος με γεύσεις όπως nutella σοκολάτα, cookies, κάστανο, ανάμεικτη σοκολατίνα…
Αγοράστε τώρα το μοναδικό κουπόνι του happydeals.gr και δώστε στη ζωή σας, τη γλύκα που της αξίζει!

 

Recent Posts
0
lateau-logo-2

e-shop:  24/7
Παραδόσεις e-shop: 09:00 – 21:00 / Δευτέρα έως Κυριακή

Ωράριο Λειτουργίας Καταστήματος: 08:00 – 22:30 / Δευτέρα έως Κυριακή
Διεύθυνση: Πανόρμου 101, Αμπελόκηποι 11524, Αττική

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 83232602000

…γεύσεις που δεν περιγράφονται με λόγια! 

© LATEAU PATISSERIE